-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
تاثیر شیرینی جات بر سلامت دهان و دندان
-
فواید مصرف شیرینی جات
-
آموزش چند نوع شیرینی خوشمزه
-
طرز تهیه کیک موز شکلاتی
-
طرز تهیه شیرینی رول دارچینی
-
پن کیک دو رنگ بدون تخم مرغ
-
شیرینی نشاسته ترکیه
-
سالاد صورتی بلغور
-
رسپی شیرینی الماسی ترکیه
-
عکس های تزیین ژله های خوشمزه دسر
-
طرز تهیه نان تافتون خانگی
-
دسری عجیب؛ ژله با گلبرگهای معلق! + تصاویر
-
نان برنجی قزوین
-
آموزش تهیه موس شکلاتی
-
روش درست کردن دونات های کوچک شکری
-
تهیه پانکوی ایتالیایی
-
آموزش تهیه شیرینی نارگیلی با آرد
-
آموزش تهیه شیرینی کوکی شکری برای عید نوروز
-
آموزش تهیه شیرینی مارمالاد ویژه عید نوروز
-
نحوه تهیه شیرینی زبان و پاپیون ویژه عید نوروز 94
-
طرز تهیه شیرینی شکری مخصوص عید نوروز
-
پخت شیرینی شکری برای نوروز
-
تهیه شیرینی قلبی روز عشق
-
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
-
20 مدل جالب و خلاق کیک
تازه های آموزش شیرینی پزی
برو بریم »
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
مقدمهیکی از فراورده های غذایی که همیشه بر سر سفره هر ایرانی قابل مشاهده است، نان می باشد. نان فانتزی را برای غذا هایی مثل ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
طرز تهیه نان تافتون خانگی
برای تهیه نان تافتون پودر خمیر ترش، شکر، شیر ولرم را با هم مخلوط کرده روی آن را می پوشانیم ١٠ دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم، تا پف کند.
آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، زرد چوبه را مخلوط کرده از الک رد کرده خمیر ترش روی آن کاملا کف کرده و آماده هست ، اگر این حالت را ندهد بعد از استراحت ، نشان می دهد که بیش از حد مانده و خاصیت ندارد.
وسط ظرف آرد را گود کرده، ماست، مایه خمیر ترش و روغن مایع را مخلوط کرده ,اگر ماستی را که استفاده می کنید شل باشد ،ممکن است که مقدار آرد بیشتری مصرف شود .
وقتی مواد نان را مخلوط کردیم روی یک سطح صاف آرد پاشیده و خمیر را ١٠ دقیقه ورز می دهیم داخل یک ظرف کمی آرد پاشیده خمیر را داخل آن ظرف انتقال دهید و روی آن را پوشانده ۱:۳۰ تا ٢ ساعت استراحت دهید.
خمیر را به سطح صاف منتقل کنید به اندازه نارنگی تقسیم کنید دوباره استراحت دهید ١۵ دقیقه, برای باز کردن خمیر زیر و روی خمیر را آرد پاشی کنید روی وردنه را هم آرد پاشی کنید و خمیر را باز کنید نباید زیاد خمیر را ضخیم بگیرید نازک باشد از لواش ضخیم تر، اگه می خواهید کنجد بزنید در این مرحله باید بزنید.
بعد روی آن را وردنه بکشید. فر را با ۴٢٠ درجه فارنهایت گرم کرده به روی خمیر را با چنگال سوراخ ایجاد کنید.
نکته بسیار مهم برای پخت نان تافتون این است که :
اول روی تابه چدنی روی اجاق, تابه که داغ شد خمیر را داخل آن قرار بدهید حتما باید اول داخل تابه بگذارید تا خمیر روی آن پف کند در غیر این صورت اصلا شبیه نان تافتون نخواهد شد بعد ٢ دقیقه هم داخل فر بگذارید .
نان تافتون را روی گاز در تابه درست کنید خیلی بهتر خواهد بود.
منبع : www.behtarina.com
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی