-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
راه های تشخیص ماهی سالم از فاسد
-
چگونه قهوه درست کنیم
-
فروش عمده ادویه جات
-
آموزش کافی شاپ
-
روش تهیهی سوپ بادمجان
-
طرز تهیه سوپ خوشمزه
-
آموزش کوکو سبزی
-
طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی
-
آموزش کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
-
طرز تهیه مرغ پرتقالی با هویج
-
روش تهیه دلمه کدو حلوایی
-
دسر میوه و پنیر کاراملی
-
این بار ماهی سالمون را با طعم ریحان بخورید
-
آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه کوکوی کدو سبز
-
شکم پاره سیب زمینی و بلغور
-
نوشیدنی دو میوه ای ترش و شیرین
-
دستور پخت غذای 3 میلیون دلاری!
-
طرز تهیه میگو کبابی
-
چگونه از عناب دمنوش درست کنیم
-
پاستا با مرغ و سس آلفردو
-
کوله بادمجان
-
پیراشکی حوض
-
چیکن ماشروم
-
طرز تهیه کباب ترکی مرغ
-
تهیه پیراشکی مرغ
-
تهیه سبزی پلو با کنسرو ماهی
-
کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
-
طرز تهیه سالاد باقلا
-
آموزش تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان
تازه های آموزش انواع غذاها
برو بریم »
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
مقدمهیکی از فراورده های غذایی که همیشه بر سر سفره هر ایرانی قابل مشاهده است، نان می باشد. نان فانتزی را برای غذا هایی مثل ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
عناب، که به خرمای چینی اشاره شده، نوعی میوه است که جزو رژیم غذایی چینی ها نزدیک به 2،000 سال بوده است که در طب سنتی کاربرد زیادی دارد. از میوه عناب نیز نوشیدنی هایی درست می شود. در حالی که تحقیقات محدود است، دمنوش عناب سرشار از آنتی اکسیدان است و ممکن است یبوست را کاهش دهد. این هم ظاهرا برای اضطراب و بی خوابی مفید است
عناب درختچهای است متوسط که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز میرسد. عناب بومی مناطق گرمسیر بوده و برگهای کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخممرغی شکل آن در زمستان میریزد. میوهٔ زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی میباشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک میخورد. عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند.
نام علمی: Ziziphus jujuba
طبیعت: عناب از نظر طب سنتی ایران طبیعتی معتدل دارد و به عقیده ابوعلی سینا کمی سرد می باشد.
خواص:
برای رفع استرس و اضطراب مفید است.
به علت دارا بودن انتیاکسیدانها، روند پیری پوست را کاهش میدهد.
عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرمکننده سینه و ملین است.
کاهشدهنده فشارخون است.
کمک به هضم غذا می کند و تصفیهکننده خون است.
گرفتگی صدا را برطرف میکند و موجب تقویت دستگاه گوارشی میشود.
با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلولهای سرطان خون است زیرا به علت داشتن ویتامین C و انتیاکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکالهای آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلولهای سرطانی است.
موارد منع مصرف:
افرادی که از نفخ بیش از حد، انگلهای رودهای و خلط بیش از حد رنج میبرند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
مصرف عناب برای زنان باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود.
مصرف زیاد آن برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند توصیه نمی شود.
طرز تهیه:
عناب را شسته و خیس کنید سپس هسته آن را بیرون آورده و میوه خرد شده را داخل یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. به علت شیرین بودن دانه های عناب نیازی به شیرین کردن نمی باشد و در صورت تمایل می توانید چند قطره آب لیموترش به آن اضافه کنید.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی