8
محل تبلیغ شما
8
محل تبلیغ شما

تازه های آشپزی و تغذیه

برو بریم »
آموزش چند نوع شیرینی خوشمزه

آموزش چند نوع شیرینی خوشمزه

 کیک یزدی یا همان کیک فنجانی با دستور پختی ساده مزه ای عالی دارد که حتی افرادی که علاقه به خوردن کیک های دیگر ندارند ...

مواد لازم:

لبو 4 عدد  .   دانه انار 2 لیوان  .  شکر 1 لیوان  .  نمک 2 قاشق چایخوری  .  سرکه مقداری

 

طرز تهیه : لبو را پوست بکنید و رنده کنید ، لبوی رنده شده ، شکر و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لبو بپزد و نرم شود ( سرکه را تا اندازه ای اضافه کنید که روی لبوی رنده شده را بگیرد ).

 

پس از پخت اجازه دهید لبو خنک شود سپس دانه های انار و نمک را اضافه کنید ، مواد را داخل شیشه تمیزی بریزید و روی آن مقداری سرکه اضافه کنید ، شیشه ترشی را 3 – 5 روز در یخچال قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند.

 

نکته ها : میتوانید بنابر سلیقه تان مقدار نمک یا شکر را بیشتر کنید ، میتوانید یک سیب را پوست بکنید و رنده کنید و همراه با دانه انار به ترشی اضافه کنید.

http://irancook.ir

مطالب مرتبط :

پاسخ دهید