8

در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه ترشی لیته را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

شاید شما نیز تا به حال حتی برای یک بار هم که شده ترشی لیته خورده باشید اما اگر جزء طرفداران این ترشی خوشمزه نیستید آکاایران پیشنهاد میکند که این ترشی خوشمزه را برای یک بار هم که شده امتحان کنید. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این ترشی خوشمزه را فراگیرید.

ترشی لیته,ترشی لیته بادمجان,ترشی لیته بندری,ترشی لیته بادمجان کبابی,طرز تهیه ترشی لیته,ترشی لیته طرز تهیه,آموزش تهیه ترشی لیته,ترشی لیته انبه,ترشی لیته خوشمزه,ترشی لیته میوه

 ترشی لیته

مواد لازم برای آشپزی آکا

بادمجان یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده نیم کیلو
فلفل دلمه ی سبز یک عدد
فلفل دلمه ی قرمز یک عدد
سیر رنده شده یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز 50 گرم
هویج 3 عدد
کلم پیچ سفید 250 گرم
سرکه یک کیلو
ادویه ی ترشی یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
پونه ی خشک یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

– سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.
– بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
– سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.
– کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.
– سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.
– سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.

امیدواریم با تهیه این ترشی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

ویرایش و تلخیص: آشپزی آکا

مطالب مرتبط :

پاسخ دهید