8
محل تبلیغ شما
8
محل تبلیغ شما

تازه های آشپزی و تغذیه

برو بریم »
آموزش چند نوع شیرینی خوشمزه

آموزش چند نوع شیرینی خوشمزه

 کیک یزدی یا همان کیک فنجانی با دستور پختی ساده مزه ای عالی دارد که حتی افرادی که علاقه به خوردن کیک های دیگر ندارند ...

سیب ریه و دماغ را قوت می دهد، برای خفقان و تنگی نفس نافع است، اشتها آور بوده، رنگ روی را روشن می کند و قلب را قوت می دهد.
سیب مولد خون است و مصلح آن زنجبیل پرورده می باشد. خوردن سیب پس از صرف غذا برای تقویت لثه ها مفید است. جوشانده سیب در درمان بیماری های معده و ریه مؤثر می باشد.
سیب به دلیل داشتن ویتامین «ب»، برای بیماری اعصاب مفید است.
سیب مقوی مغز است و به همین جهت برای افرادی که کارهای فکری می کنند، فوق العاده مفید است. سیب معده را ضدعفونی می کند و آب آن تب بر است.
سیب دارای آهن و فسفر و ید است. آهنش برای خون و پتاسش برای قلب و یدش برای تقویت غدد نافع است.
لئونس کارلیه می نویسد: «سیب دهان را ضدعفونی می کند. اسیداوریک و دیگر سموم را که جمع شده اند حل کرده و غده های بزاق دهان و ترشحات اسید معده را تقویت می کند و به همین جهت سیب برای اشخاصی که در یک جا نشسته و حرکت نمی کنند بسیار نافع است. مصرف سیب را برای اشخاصی که مبتلا به درد مفاصل و روماتیسم مزمن، نقرس، تب خال و چاقی، امراض ریوی و کبدی شده اند، تجویز می کنند. سیب سنگ کیسه صفرا و کلیه ها را حل می کند. اگر سیب را موقع خواب با پوست آن بخورند (بشرطی که بخوبی
بجو ئید) برای یبوست های مزمن و سخت مفید است.»
کسانی که هر روز سیب می خورند از سلامتی بیشتری برخوردارند و عمرشان هم طولانی می شود.

مطالب مرتبط :

پاسخ دهید