90
محل تبلیغ شما
90
محل تبلیغ شما

تازه های بهداشت کودکان

برو بریم »
مواردی که باید برای بهداشت غذای کودکان رعایت کنیم

مواردی که باید برای بهداشت غذای کودکان رعایت کنیم

دستگاه گوارش کودک بسیار حساس است وبا کوچکترین آلودگی ، ممکن است دچار اسهال شود ودر نتیجه ، در معرض خطر سوء تغذیه قرار گیرد ...

دستگاه گوارش کودک بسیار حساس است وبا کوچکترین آلودگی ، ممکن است دچار اسهال شود ودر نتیجه ، در معرض خطر سوء تغذیه قرار گیرد . بنابراین باید در هنگام تهیه ونگهداری ودادن غذا به شیرخوار اصول بهداشتی را کاملا” مراعات نمود .

اصولاً شروع غذای کمکی قبل از 4 ماهگی به دلیل آماده نبودن دستگاه گوارش شیرخوار برای پذیرش غذاهایی غیر از شیر اقدام نادرستی است و شروع زودرس تغذیه تکمیلی سبب کمتر طلبیدن پستان مادر شده و باعث کاهش تولید شیر مادر می‌شود.
بعد از 6 ماهگی نیازهای غذایی شیرخوار به تنهایی با شیر برآورده نمی‌شود و لازم است علاوه بر شیر مادر تغذیه کودک با غذای نیمه جامد نیز شروع شود.
تا 1 سالگی ابتدا باید کودک شیر مادر بخورد سپس به او غذای کمکی داده شود و شیر مادر غذای اصلی اوست.

موارد زیر را برای بهداشت غذای کودک باید در نظر گرفت: 

1- قبل و بعد از تهیه غذا دستها را بشوئید.

2- غذاها را خوب بپزید.

3- غذای کودک را تازه تهیه کنید.

4- غذاهای پخته را بطور صحیح نگه داری کنید.

5-غذاهای باقیمانده را قبل از مصرف حرارت دهید.

6-غذاهای خام و پخته را مجزا نگهدارید.

7-محل تهیه و پخت غذا را تمیز نگهدارید.

8- غذاها را از دسترس حشرات و جواندگان دور نگهدارید.

9- آب پاکیزه مصرف کنید.

10-مواد غذایی پاستوریزه مصرف کنید.

 

مطالب مرتبط :

پاسخ دهید