-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
خیار گیاهی علفی و یکساله است که ساقهای خزنده و پوشیده از خارهای نازک و خشن دارد. برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه است. گلهای آن زردرنگ است که به دو صورت نر و ماده روی یک پایه قرار دارد. میوهی آن سبزرنگ و بسته به نوع و نژادهای مختلف ممکن است کوچک یا دراز باشد.
خیار سبز بومی ایران باستان و پرمصرفترین میوه در حال حاضر است. این میوهی پرآب و نشاطآور تا همین پنجاه تا شصت سال قبل هم تنها از اواسط بهار تا آخر تابستان در بازار به چشم میخورد و تا سال بعدی دیگر کشت نمیشد ولی امروزه انواع سبزی و میوهها مخصوصا” خیار سبز به طور چهار فصل کشت میشود.
خیارسبز طبیعت سرد و تر دارد.
قسمت مورد استفاده: دانه، میوه، برگ، صمغ، ریشه، سرشاخههای گلدار، پوست، ساقهی زیر زمینی
خیار حلکننده و پایین آورندهی اوره و اسید اوریک است، بنابراین بیماری نقرس را درمان میکند.
خیار کلیهها را تحریک میکند و ادرارآور است و برای رفع سوزش ادرار و حتی برای مبتلایان به بند آمدن ادرار مفید است.
عصارهی برگهای لهشدهی خیار ایجاد تهوع میکند، بنابراین در مسمومیتها و اختلالات دستگاه گوارش مصرف میشود.
خیار کبد را جلا میدهد و صفرا را از معده بهخوبی خارج میکند.
همچنین عطش را تسکین داده، ملین و تصفیه کنندهی خون نیز هست.
پختهی خیار برای اشخاصی که کولیت و تحریکهای رودهای دارند بسیار مفید است.
خوردن، بوییدن و مالیدن خیار بر پیشانی جهت رفع سردرد مفید است.
قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن ملایم آن درمان رفع گرفتگی، بی حوصلگی و کمخوابی است.
اگر مبتلا به دیابت هستید از خوردن خیار حتی به صورت آبگرفته غافل نشوید.
نسخهها
مسهل صفرا و سودا: یک لیوان آب خیار رسیده و کمی ترشمزه را با یک قاشق مرباخوری عسل مخلوط کنید و بنوشید.
روشنکنندهی پوست: مقداری میخک را در آب خیار بخیسانید و پس از بیست و چهار ساعت آن را صاف کنید و با عسل میلکنید.
چین و چروک پوست: خیار را حلقه حلقه کرده، روی پوست صورت بگذارید.
پایین آورندهی فشارخون: هر صبح و ظهر و عصر یک عدد خیار سبز را بدون نمک میل کنید.
رفع چربی پوست: خیار را با آب مقطر بپزید و با این آب صورت خود را شست و شو دهید.
یرقان: سه روز متوالی جوشاندهی پوست خیار بنوشید.
بهبود کارکرد کلیه: خیار سبز را آب بگیرید و به اضافهی کمی سکنجبین روزانه یک یا دو لیوان میل کنید.
جوش صورت: مقداری شیر نجوشانده را با یک عدد خیار سبز که با رنده بسیار ریز رنده شده مخلوط کنید و روی صورت آهسته آهسته ماساژ دهید. حدود پانزده دقیقه بعد با آب گرم شست و شو دهید. تا بهبودی روزی یک بار انجام شود.
محفظههای بازپوست صورت: پانزده گرم تخم خیار سبز را با پانزده گرم تخم کدو و پانزده گرم تخم خربزه به طور جداگانه بکوبید و بعد از یک توری ریز جدا جدا رد کنید. یک قاشق سوپخوری از هر کدام را در مقداری شیر تازه یا خامهی تازه حل کنید و آن قدر هم بزنید تا آنکه ماسکی نرم و لطیف به دست آید. آن را به صورت بمالید و نیم ساعت دراز بکشید. سپس پوست را تمیز کنید و صورت را بدون هر نوع صابون تنها با گلاب شست و شو دهید. دو روز یک بار تکرار کنید.
نکته ها
– اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیارسبز زیادهروی کنند زیرا ممکن است باعث اختلال در دستگاه هضم شود.
– خیار نفاخ است. همیشه باید آن را قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند. کسانیکه نمیتوانند خیار را خوب هضم کنند باید آن را با نمک بخورند.
منبع:http://hakimtehrani.com
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی