8
زردچوبه، نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم
شکر یک قاشق غذاخوری
جو پرک یک پیمانه
آب 12 تا 15 لیوان
کرفس ریز خرد شده دو پیمانه
عدس قرمز سه چهارم پیمانه
سیب زمینی متوسط رنده شده یک عدد
گوجه فرنگی متوسط رنده شده یک عدد
پیاز متوسط خلالی خرد شده یک عدد
روغن مایع یا روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
تره و جعفری ساطوری شده پنج قاشق غذاخوری
آبلیمو چهار قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

آب را داخل قابلمه مورد نظر میریزیم تا به جوش آید. پس از اضافه کردن یک پیمانه زردچوبه به آب در حال جوش، کرفس، جو پرک، عدس قرمز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز و سپس روغن را میریزیم. در فواصل بیست دقیقه ای، مرتباً سوپ را به هم میزنیم تا ته نگیرد. پس از دو ساعت، رب گوجه فرنگی و سبزیجات ساطوری شده، و پس از نیم ساعت دیگر هم آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. پس از بیست دقیقه سوپ حاضر است.
* نکته: در صورت تمایل میتوانید از گوشت یا مرغ ریز شده هم در سوپ استفاده کنید. اما بدون گوشت هم این سوپ کامل و مغذی است.

منبع:

مطالب مرتبط :

پاسخ دهید