8
1- برای اینکه خورش قیمه شما خوشمزه تر شود لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید. مزه آن بسیار خوش طعم می شود
 و احتیاج به جدا پختن لپه هم نیست و مطمئن باشید، که لپه با گوشت می پزد.
2-اگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداری آب نمک تهیه کرده و با آب روغن مخلوط کنید، سپس آن را بوسیله 
ی کفگیر بر روی تمام قسمت های پلو بریزید؛ بی نمکی آن کاملاً رفع خواهد شد.
3- برای خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان اول : برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، 
یک سوم هم مغز پسته آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود . دوم : جهت خوشرنگ تر شدن (که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست )باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد 
شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید
 خورشتتان خوب جا بیفتد با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشتتان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد 
خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس  کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.  
4- اگر برنج شما بیش از حدمعمول جوشید و نرم شد میتوانید چند قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شفته نشود.
در صورتی که بخواهید ته دیگ خوبی تهیه کنید بهتر است برای سبزی پلو از برگ کاهو و برای شیرین پلو و مرصع پلو و زرشک پلو با مرغ از لواش و برای ته چین از مخلوط زرده تخم مرغ و ماست و زعفران و برای طبخ ماکارونی از حلقه های سیب زمینی استفاده کنید.
5-نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.
گوشت کلیه خورش‌ها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد.

 

 

مطالب مرتبط :

پاسخ دهید