-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
تاثیر شیرینی جات بر سلامت دهان و دندان
-
فواید مصرف شیرینی جات
-
آموزش چند نوع شیرینی خوشمزه
-
طرز تهیه کیک موز شکلاتی
-
طرز تهیه شیرینی رول دارچینی
-
پن کیک دو رنگ بدون تخم مرغ
-
شیرینی نشاسته ترکیه
-
سالاد صورتی بلغور
-
رسپی شیرینی الماسی ترکیه
-
عکس های تزیین ژله های خوشمزه دسر
-
طرز تهیه نان تافتون خانگی
-
دسری عجیب؛ ژله با گلبرگهای معلق! + تصاویر
-
نان برنجی قزوین
-
آموزش تهیه موس شکلاتی
-
روش درست کردن دونات های کوچک شکری
-
تهیه پانکوی ایتالیایی
-
آموزش تهیه شیرینی نارگیلی با آرد
-
آموزش تهیه شیرینی کوکی شکری برای عید نوروز
-
آموزش تهیه شیرینی مارمالاد ویژه عید نوروز
-
نحوه تهیه شیرینی زبان و پاپیون ویژه عید نوروز 94
-
طرز تهیه شیرینی شکری مخصوص عید نوروز
-
پخت شیرینی شکری برای نوروز
-
تهیه شیرینی قلبی روز عشق
-
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
-
20 مدل جالب و خلاق کیک
محل تبلیغ شما
محل تبلیغ شما
تازه های آموزش شیرینی پزی
برو بریم »
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
مقدمهیکی از فراورده های غذایی که همیشه بر سر سفره هر ایرانی قابل مشاهده است، نان می باشد. نان فانتزی را برای غذا هایی مثل ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مجموعه : آموزش شیرینی پزیپودینگ شکلاتی خوشمزه
شیر ۱ و ۲/۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری(می تونید از یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+۱ قاشق غذاخوری آرد سفید استفاده کنید)
شکر ۳/۱ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری(اگر از وانیل خالص استفاده می کنید ۴/۱ قاشق پایخوری)
پودر کاکائو ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
کره ۳ قاشق غذاخوری
در صورت تمایل تکه های کیک یا بیسکویت
تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید
تکه های کیک یا بیسکویت را در ظرف های تک نفره ریخته.پودینگ را روی آن بریزید و اجازه دهید خنک شود.
چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید
می تونید با شکلات ،گردو و … تزئین کنید
مطالب مرتبط :
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی