-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
تاثیر شیرینی جات بر سلامت دهان و دندان
-
فواید مصرف شیرینی جات
-
آموزش چند نوع شیرینی خوشمزه
-
طرز تهیه کیک موز شکلاتی
-
طرز تهیه شیرینی رول دارچینی
-
پن کیک دو رنگ بدون تخم مرغ
-
شیرینی نشاسته ترکیه
-
سالاد صورتی بلغور
-
رسپی شیرینی الماسی ترکیه
-
عکس های تزیین ژله های خوشمزه دسر
-
طرز تهیه نان تافتون خانگی
-
دسری عجیب؛ ژله با گلبرگهای معلق! + تصاویر
-
نان برنجی قزوین
-
آموزش تهیه موس شکلاتی
-
روش درست کردن دونات های کوچک شکری
-
تهیه پانکوی ایتالیایی
-
آموزش تهیه شیرینی نارگیلی با آرد
-
آموزش تهیه شیرینی کوکی شکری برای عید نوروز
-
آموزش تهیه شیرینی مارمالاد ویژه عید نوروز
-
نحوه تهیه شیرینی زبان و پاپیون ویژه عید نوروز 94
-
طرز تهیه شیرینی شکری مخصوص عید نوروز
-
پخت شیرینی شکری برای نوروز
-
تهیه شیرینی قلبی روز عشق
-
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
-
20 مدل جالب و خلاق کیک
تازه های آموزش شیرینی پزی
برو بریم »
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
مقدمهیکی از فراورده های غذایی که همیشه بر سر سفره هر ایرانی قابل مشاهده است، نان می باشد. نان فانتزی را برای غذا هایی مثل ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
طرز تهیه کوکی شکری برای ایام عید
تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان خنک شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 7 دقیقه
مواد لازم برای کوکی شکری :
کره آب شده | 2/3 پیمانه |
شکر | ¾ پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
شیر | یک قاشق غذاخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
آرد کامل | دو پیمانه |
* رویال آیسینگ | به مقدار لازم |
رنگ غذای قهوه ای | به مقدار لازم |
پاستیل سفید | به مقدار لازم |
اسمارتیز قرمز | به مقدار لازم |
اسمارتیز قهوه ای | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکی شکری :
1. در کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگپودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخممرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با همزن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.
3. آنها را داخل سینی فر قرار دهید و 7 تا 8 دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
4. به *رویال آیسینگ رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.
* رویال آیسینگ
مواد لازم برای رویال آیسینگ:
پودر قند | 450 گرم |
پودر مِرینگ | 3 قاشق غذاخوری |
پتاسیم بی تارترات | نصف قاشق چایخوری |
آب گرم | نصف پیمانه |
یک قاشق چایخوری | وانیل |
طرز تهیه رویال آیسینگ :
1. در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود 7 تا 10 دقیقه با سرعت بالای همزن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت 4 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید.
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی