-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : آموزش شیرینی پزی زیر موضوعات : خواص مواد غذایی زیر موضوعات : نگه داری مواد غذاییشیرینی های سنتی و جدید ایرانی بسیار لذیذ و خوشمزه هستند. این شیرینیها یکی از اجزاء جدایی ناپذیر در مهمانیها به حساب میآیند. ما ایرانیها به شدت علاقمند به شیرینی های محلی خود میباشیم و آنها را جز زندگی خود میشناسیم. بهترین شیرینی فروشی ها در بندرعباس هم بهترین شیرینی های خود را ارائه میدهند. بنابراین همه ما به هر شهری که سفر میکنیم اول به دنبال شیرینی های معروف محلی آن هستیم. زیرا آنها از سوغاتی آن شهر به حساب میآیند. در این پست آمدهایم تا در مورد معروفترین شیرینیها و پرطرفدارترین آنها سخن به میان آوریم.
قطاب یزد
یکی از معروفترین و لذیذترین شیرینی سنتی ایران همین قطاب یزد میباشد. شهر های دیگری هم به جز یزد این شیرینی را پخته و تولید میکنند. به طوری که کرمان یکی از بهترین تولید کنندگان قطاب یزد میباشد. این شیرینی دارای طعم و عطر دلپذیر است که علاوه بر ایرانیان غیر ایرانیان خارج از کشور هم تمایل به استفاده و مصرف آن دارند. قطابها در انواع عسلی و سنتی موجود هستند. شما حتی با سفارش شیرینی قطاب در بندرعباس میتوانید آن را درب منزل خود داشته باشید؛ پس نگرانی از این بابت وجود ندارد. شیوه و نحوه آماده کردن این نوع شیرینی از گذشته تا به حال تغییرات اساسی داشته است. در آن زمان برای پیچیدن قطابها از دست استفاده میکردند، اما امروزه با بهره گیری از دستگاه های پیشرفته دیگر نیازی به دست نیست.
شیرینی های نان برنجی
یکی دیگر از شیرینی های محبوب و دوست داشتنی در میان ایرانیان شیرینی نان برنجی است. این شیرینی از آرد، برنج، آرد سفید پودر قند و روغن و زعفران پخته میشود. این شیرینی دستور تهیه و پخت بسیار راحتی را دارد. تنها تفاوتی که این شیرینی با دیگر شیرینیها دارد، خمیر آن است که باید حتماً خمیر آن مدت 24 ساعت در یخچال مونده و استراحت کنند. سپس با قالب های مخصوص شیرینی نان برنجی شکل داده شود و در فر پخته گردد. شیرینی های نان برنجی جز شیرینی های برتر در بهترین شیرینی فروشی های بندرعباس هستند. هر چند که این شیرینی مخصوص کرمانشاه میباشد، اما به راحتی در اکثر شهرها یافت میگردد.
شیرینی کماج همدان
یکی دیگر از شیرینی های پرطرفدار ایرانی شیرینی کماج میباشد که به دلیل کم شیرین بودنش به آن نان کماج هم میگویند. از قدیم الایام تا به حال بانوان همدانی این نوع شیرینی را میپختند. از دیگر شیرینیهای معروف همدان میتوان به حلوا زرده، نان نارگیل، باسلوق و انگشت اشاره کرد، که همگی از خوشمزهترین شیرینیها محسوب میشوند و حتی در لیست سفارش شیرینی در بندرعباس هم میتوانید مشاهده کنید.
شیرینی راحت الحلقوم
زمانی که به شهر تبریز سفر میکنید با جمع کثیری از خوشمزهترین و قدیمیترین شیرینی های معروف ایرانی رو به رو خواهید شد. این شیرینیها شامل قرابیه، شیرینی کنجدی، نوقا، لطیفه، پفک گردویی، حلوا گردویی و راحت الحلقوم میباشد. به دلیل همین قدمت و تنوعی که در شیرینی های تبریز وجود دارد، به آن پایتخت قنادی ایران میگویند. از گرانترین شیرینی های سنتی قرابیه تبریز میباشد. این شیرینی مملو از بادام و پسته است که بسیار لذیذ و دوست داشتنی است. در بهترین شیرینی فروشی در بندر عباس بهترین راحت الحلقومها را میتوانید پیدا کنید.
شیرینی پادرازی قزوین
قزوین یکی دیگر از شهر های سنتی ایران است که پادرازی جز شیرینی های محبوب آن به حساب میآیند. چون شکل آن به صورت دراز و کشیده میباشد، چنین اسمی را برای آن انتخاب کردند. پا درازی اصولاً از مخلوط و ترکیب آرد، برنج، شیر و تخم مرغ تهیه میگردد. اصولا به این شیرینی زنجبیل هم میزنند. شیرینی های پادرازی قزوین دارای سه نوع وانیلی زعفرانی و شکلاتی هستند، البته گیلانیها و مشهدیها و این شیرینی را تولید میکنند، اما با روشهای متفاوت در کشورهای دیگر هم این نوع شیرینی به وفور یافت میشود. به همین دلیل علاوه بر کشورها و شهر های دیگر در بهترین شیرینی فروشی های بندرعباس هم شیرینی های پادرازی قزوین عرضه میگردند.
شیرینی نان چایی
قزوین شیرینی های سنتی بسیار زیادی دارد که نون چایی هم یکی از شیرینیها و سوغاتی های محبوب قزوین است. اصولا این نوع شیرینی را به همراه چای مصرف میکنند، به همین دلیل نام آن را نان چایی گذاشتهاند. نان چایی یا نون چایی جز شیرینیهایی است که از ماست استفاده میکند. اصولا تخم مرغ آرد کره با ماست مخلوط کرده و آن را تهیه میکند. برای سفارش شیرینی نون چایی در بندرعباس بهتر است آنها را به صورت حضوری یا اینترنتی درخواست نمایید.
شیرینی لگیمات (لقیمات) بوشهر
لگیمات یا لقیمات نوعی شیرینی بوشهری است که هر شخصی آن را به گونهای مینویسد. این شیرینی جز قدیمیترین شیرینیهای محلی ایران میباشد و از شیرینی های پرطرفدار ایرانی محسوب میشود. در بندرعباس و بوشهر لگیمات طرفداران بسیار زیادی دارد. لگیمات جز شیرینی های سنتی است که در ماه رمضان بسیار کاربرد و استفاده میشود. لقیماتها هم مانند نان چاییها با ماست درست میشوند و بعد از سرخ کردن شیرینی ها آنها را در شربت یا شیرینی خرما زده و رویش پسته میریزند.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی