-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
راه های تشخیص ماهی سالم از فاسد
-
چگونه قهوه درست کنیم
-
فروش عمده ادویه جات
-
آموزش کافی شاپ
-
روش تهیهی سوپ بادمجان
-
طرز تهیه سوپ خوشمزه
-
آموزش کوکو سبزی
-
طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی
-
آموزش کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
-
طرز تهیه مرغ پرتقالی با هویج
-
روش تهیه دلمه کدو حلوایی
-
دسر میوه و پنیر کاراملی
-
این بار ماهی سالمون را با طعم ریحان بخورید
-
آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه کوکوی کدو سبز
-
شکم پاره سیب زمینی و بلغور
-
نوشیدنی دو میوه ای ترش و شیرین
-
دستور پخت غذای 3 میلیون دلاری!
-
طرز تهیه میگو کبابی
-
چگونه از عناب دمنوش درست کنیم
-
پاستا با مرغ و سس آلفردو
-
کوله بادمجان
-
پیراشکی حوض
-
چیکن ماشروم
-
طرز تهیه کباب ترکی مرغ
-
تهیه پیراشکی مرغ
-
تهیه سبزی پلو با کنسرو ماهی
-
کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
-
طرز تهیه سالاد باقلا
-
آموزش تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان
تازه های آموزش انواع غذاها
برو بریم »
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
مقدمهیکی از فراورده های غذایی که همیشه بر سر سفره هر ایرانی قابل مشاهده است، نان می باشد. نان فانتزی را برای غذا هایی مثل ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
طرز تهیه سالاد باقلا
مجموعه : آموزش انواع غذاهاطرز تهیه سالاد باقلا
مواد لازم (۴ تا ۶ نفر)
باقلای متوسط پوست گرفته شده – ۹۰۰گرم
روغن زیتون – ۴قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده – ۳ تا ۴ عدد
سیر رنده شده – ۴ حبه
پنیر فتای خرد شده – ۱۱۵گرم
شوید تازه خرد شده – ۳ قاشق غذاخوری
زیتون – یک پیمانه
ادویه شامل (نمک و فلفل) – به مقدار لازم
طرز تهیه
۱٫ باقلا را در ظرف مناسب همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کنید.
۲٫ در ماهیتابه ای مناسب، کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود ادویه را به آن اضافه کنید.
۳٫ پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.
۴٫ در ظرفی مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سیر و پنیر را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را با شوید و زیتون تزیین کنید.
۵٫ اگر تمایل دارید برای ترش شدن سالاد می توانید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی