-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
راه های تشخیص ماهی سالم از فاسد
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : آموزش انواع غذاها زیر موضوعات : اخبار زیر موضوعات : تغذیه سالم زیر موضوعات : خواص مواد غذایی زیر موضوعات : نکات مهم آشپزی زیر موضوعات : نگه داری مواد غذاییراه های تشخیص ماهی سالم از فاسد
در تعیین طراوت ماهی زنده یا یخ زده چندین معیار اصلی وجود دارد. این مقاله را بخوانید و خود را برای خرید آماده کنید.
مهمترین ویژگی یک ماهی، طراوت و تازه گی آن است، که کارخانه تن ماهی آرین علاوه برتولید تن ماهی با کیفیت، فروش عمده ماهی جنوب و فروش ماهی حلوا را نیز بر عهده دارد.
این مقاله شما راهنمایی می کند تا بتوانید خصوصیات ماهی تازه و ویژگی ماهی های نه چندان تازه را تشخیص دهید. بسیار مهم است که با این امر آشنا شوید تا بتوانید ماهی با کیفیت مطلوب برای خود تهیه کنید.
- بوی ماهی تازه مخصوص منشأ آن (دریا، دریاچه، رودخانه، استخر ماهی) دلپذیر و خنثی است. ماهی های فاسد شده بوی ناخوشایند و تیز تری متیل آمین (ماهی بد) و پوسیدگی دارند.
- چشمان ماهی تازه پرزدار و براق است. چشمان ماهی های قدیمی ابری است و درون سر فرو رفته است.
- آبشش و باله ماهی تازه مرطوب است. در ماهی های قدیمی آنها خشک هستند، پوشیده از لجن چسبنده ، مایل به خاکستری قهوه ای و بوی بد دارند. آبشش های سالم از رنگ قرمز روشن و خوبی برخوردار هستند.
- پوست موجود در ماهی های زنده و تازه مرطوب، مضر نیست و از درخشندگی طبیعی فلزی برخوردار است. فلس ها باید محکم به بدن متصل شوند. سطح ماهی های سالم و تازه ماهی باید محکم و براق باشد به طوری که ماهی از دست شما خارج شود. تغییر رنگ و پوست ترک خورده از علائم پوسیدگی ماهی است. ماهی های قدیمی یا بد بااز دست دادن پوست خود شروع کرده اند.
- لجن به همان اندازه بر روی ماهی توزیع می شود، واضح و بی بو است. با خونریزی، لجن افزایش می یابد، تیره و کثیف می شود و بوی ترش می دهد.
- بدن یک ماهی تازه محکم است و از قوام و ظاهر خاصی برخوردار است. هنگامی که فشرده می شود باید به عقب برگردید. ماهی های نرم، خاکستری و غیراستیک پیر یا بد هستند.
- شکم یک ماهی زنده و تازه براق و آسیب دیده نیست و باز شدن مقعد محکم است. باز شدن مقعد ماهی های پیر و بد از بین می رود و به رنگ زرد قهوه ای است.
شرایط حمل و نقل
مهمترین ویژگی ماهی در طراوت، حمل و نقل آن است – و تازه ترین ماهی، تازه صید شده است.
ماهی تازه به راحتی قابل فساد است. در یخبندان 10-15 روز یا در کولرهای زیر دمای حدود 0 درجه سانتیگراد نگهداری می شود.
بهتر است این ماهی بلافاصله پس از صید تمیز شود. با قرار دادن ماهی در جعبه های کم عمق بعد از صید شدن، مخلوط کردن آن با یخ و فروش آن در روز بعد، بهترین کیفیت حفظ می شود. ماهی باید کاملاً از یخ پوشانده شود و کف جعبه باید نفوذپذیر باشد تا آب بیرون بیاید. هنگام نگه داشتن ماهی در فریزر، دما نباید از -4 درجه سانتیگراد تا -6 درجه سانتیگراد بیشتر باشد، در غیر این صورت ماهی منجمد می شود، بلورهای بزرگ یخ تشکیل می شود، بافت آسیب دیده و کیفیت آن کاهش می یابد.
برای نگهداری و حمل و نقل ماهیان منجمد عمیق، قایق ها باید تجهیزات لازم را داشته باشند و بعد از گرفتن ماهی باید مراحل خنک کننده مناسب انجام شود. ماهی سالم، بررسی شده و مرتب سازی شده در دمای 35تا 40 درجه سانتیگراد منجمد شده است، که منحصراً در شرایط یخ زده فروخته می شود. به منظور کاهش خشک شدن ماهی در حین ذخیره طولانی مدت، ماهی منجمد توسط دوش آب سرد در اتاقی که دمای آن 12 درجه سانتیگراد یا با غوطه وری در آب سرد است قرارداده می شود. شرایط لازم برای نگهداری ماهیان یخ زده تا رسیدن آن به فروشگاه، درجه حرارت -25 تا -30 درجه سانتیگراد برای ماهی های چرب و -20 تا -23 درجه سانتیگراد برای سایر انواع با رطوبت نسبی هوا 90 تا 95٪ است. ماهی منجمد یا عمیق منجمد را نباید بیش از شش ماه در انبار نگه داشت. تاریخ انقضا باید به طور مرتب و همچنین شرایط و کیفیت محصولات منجمد بررسی شود.
یخ زدایی ماهی منجمد به بهترین وجه در آب با دمای 10 درجه سانتیگراد تا 15 درجه سانتیگراد انجام می شود ، که این باعث از بین رفتن رطوبت می شود و محصولات را به طراوت و آبدار بودن آنها باز می گرداند.
ماهی منجمد شده با درجه:
نباید بوی خارجی یا بی رنگ داشته باشد،
نباید پوست آسیب دیده داشته باشد،
گوشت نباید نشانه خشکی باشد و پس از پخته شدن باید طعم و بوی دلپذیری ، استحکام و رنگ سفید ، نور صورتی تیره، رنگی خاص برای انواعی از ماهی داشته باشد.
امیدوارم که حالا شما بدانید که چگونه ماهی تازه است یا نه.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی