-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
چگونه قهوه درست کنیم
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : آموزش انواع غذاها زیر موضوعات : اخبار زیر موضوعات : اسرار خانه داری زیر موضوعات : خواص مواد غذایی زیر موضوعات : نکات مهم آشپزییک فنجان قهوه خوب در صبح می تواند روحیه شما را برای تمام روز تنظیم کند.درست کردن قهوه در خانه ، خیلی آسانتر از آن چیزی است که شما فکر میکنید.این مقاله را جهت درست کردن ،یک فنجان قهوه خوشمزه و رضایت بخش دنبال کنید.
درست کردن قهوه لاوازا ، با استفاده از قهوه ساز کار راحتی است.اما در بعضی از موارد ممکن است دستگاه قهوه ساز در دسترس نباشد.خوشبختانه ، قهوه هنوز هم بدون قهوه ساز قابل تهیه است.تمام آنچه شما نیاز دارید قهوه تازه ، خرد کننده ، آب گرم و لیوان است.
برای درست کردن قهوه ابتدا باید ،دانه های تازه قهوه را از مراکز فروش قهوه تهیه کنید.حتی اگر به قهوه ساز نیازی ندارید ، باز هم به دانه های تازه قهوه نیاز دارید.
کیفیت یک فنجان قهوه تا حد زیادی از کیفیت قهوه ای که برای تهیه آن استفاده می شود ، تعیین می شود و هیچ چیز بهتر از دانه های تازه قهوه ، نیست.به عبارت دیگر ، تازه ترین قهوه ، بهترین قهوه را درست می کند.
برای تهیه قهوه بهتر است از آب تصفیه شده استفاده کنید ، چون هر چه ناخالصی کمتری در آب باشد ، طعم قهوه بهتر خواهد بود.
در صورت استفاده از دانه های کامل قهوه ، دانه ها را به قطعات متوسط ، خرد کنید.بعد از آن آب را در یک کتری جوش بیاورید و بگذارید ، یک دقیقه بماند.قهوه را باید با آب بین 195 تا 205 درجه فارنهایت دم کنید ، زیرا این بهترین دما برای استخراج محلول از قهوه است.برای این منظور لازم نیست ، دمای آب خود را با دماسنج بررسی کنید.فقط آب را جوشانده و بگذارید 1 دقیقه بماند.از هر ظروف دارای دسته می توان به عنوان کتری برای جوشاندن آب استفاده کرد.
زمان ریختن آب جوش ، فیلتر خود را در بالای لیوان قهوه قرار دهید.مهم نیست که شما فیلتر ضخیم یا نازک دارید ، اما تمیز بودن آن لازم است.
فیلترهای کاغذی ارزان هستند ، یافتن و حمل آنها آسان است.اگر صافی ندارید ، از یک پارچه تمیز استفاده کنید.
برای هر فنجان قهوه ای که می خواهید درست کنید یک قاشق غذاخوری قهوه را اندازه بگیرید.به عنوان یک قاعده کلی ، ما به ازای هر فنجان قهوه ، حدود 15 گرم قهوه را توصیه می کنیم.برای چهار فنجان قهوه ، به 60 گرم قهوه نیاز داریم.
اگر فکر می کنید طعم قهوه بیش از حد تلخ است ، قهوه بیشتری اضافه کنید.اگر خیلی ترش است ، مقدار قهوه مورد استفاده خود را کاهش دهید.پس از قرار دادن صافی ، اقدامات زیر را انجام دهید.
- دانه های قهوه را با کمی آب مرطوب کنید و حداقل 30 ثانیه صبر کنید.
- نیمی از آب باقیمانده را در مدت زمان 30 ثانیه بریزید.
- بقیه آب را در سه یا چهار مرحله ، اضافه کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و اطلاع از فواید مصرف قهوه روی لینک کلیک کنید.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی