-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
راه های تشخیص ماهی سالم از فاسد
-
چگونه قهوه درست کنیم
-
فروش عمده ادویه جات
-
آموزش کافی شاپ
-
روش تهیهی سوپ بادمجان
-
طرز تهیه سوپ خوشمزه
-
آموزش کوکو سبزی
-
طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی
-
آموزش کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
-
طرز تهیه مرغ پرتقالی با هویج
-
روش تهیه دلمه کدو حلوایی
-
دسر میوه و پنیر کاراملی
-
این بار ماهی سالمون را با طعم ریحان بخورید
-
آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه کوکوی کدو سبز
-
شکم پاره سیب زمینی و بلغور
-
نوشیدنی دو میوه ای ترش و شیرین
-
دستور پخت غذای 3 میلیون دلاری!
-
طرز تهیه میگو کبابی
-
چگونه از عناب دمنوش درست کنیم
-
پاستا با مرغ و سس آلفردو
-
کوله بادمجان
-
پیراشکی حوض
-
چیکن ماشروم
-
طرز تهیه کباب ترکی مرغ
-
تهیه پیراشکی مرغ
-
تهیه سبزی پلو با کنسرو ماهی
-
کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
-
طرز تهیه سالاد باقلا
-
آموزش تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان
تازه های آموزش انواع غذاها
برو بریم »
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
مقدمهیکی از فراورده های غذایی که همیشه بر سر سفره هر ایرانی قابل مشاهده است، نان می باشد. نان فانتزی را برای غذا هایی مثل ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
کوله بادمجان
مجموعه : آموزش انواع غذاهااین خوراک بادمجان یک خوراک متفاوت برای فصل تابستان است
مواد لازم :
بادمجان بستان ۱ عدد
نان خرد شده ۱ قاشق
پنیر رنده شده ۱ کاسه
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک و فلفل
روغن مایع ۲ قاشق
نعناع برای تزیین
روغن مایع سرخکردنی
طرز تهیه:
بادمجان بستان را یک درمیان پوست میکنیم و حلقه ای برش می زنیم در آب نمک بخاطر اینکه تلخیش گرفته شود می اندازیم مدتی بماند سپس شسته و خشک می کنیم و در روغن داغ هر دو طرف را سرخ می کنیم در دستمال حوله ای قرار داده تا روغن اضافی آن برود. در یک تابه دیگر در روغن گرم پیاز خرد شده را ریخته و سرخ می کنیم و گوجه فرنگی رنده شده نمک و فلفل ریخته تا جا بیفتد ( آبش را نکشد) خرده های نان را هم در تابه یا در فر برشته کرده می ریزیم . در ظرفی که بتوان رآن را فر گذاشت اول یک حلقه بادمجان سپس ۱ لایه سس گوجه فرنگی که درست کردیم رویش خرده های نان ریخته رویش هم پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم به همین شکل ۳ طبقه درست می کنیم در فر درجه ایزگارا قرار می دهیم درفر قرار داده تا پنیرها طلایی و ذوب شود
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی