-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
تأثیر دما بر مواد غذایی
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : خواص مواد غذایی زیر موضوعات : نکات مهم آشپزی زیر موضوعات : نگه داری مواد غذاییایمنی خوب غذا کنترل دما را می طلبد.پخت ، سرمایش ، گرم کردن مجدد و نگه داشتن همه یک نوع کنترل دما هستند.اما مدیریت دما همیشه ساده نیست.آیا تا به حال شده است که یک گالن شیر یا برخی غذاهای پخته را به مدت طولانی (شاید تمام شب) روی پیشخوان خود بگذارید و آن را دوباره در یخچال بگذارید تا بعدا بخورید یا بنوشید؟و شاید شما عادت دارید غذاهای سرد و گرم را در مهمانی های خود برای بیش از حداکثر زمان امن دو ساعت رها کنید.شما فکر می کنید ، ترک یک یا دو ساعت ضرری ندارد.خوب ، در هر دو مورد ، مشکل وجود دارد و غذا را باید بیرون انداخت ، چون غذاهای سرد و گرم که بیش از دو ساعت در دمای اتاق رها می شوند ، خطرناک هستند.در اینجا ما به عنوان تولیدکننده یخچال قنادی میخواهیم در مورد تأثیر دما بر مواد غذایی و موارد خاصی را که باید برای ایمن ماندن غذا انجام دهید ، صحبت کنیم.
غذای خود را خارج از منطقه خطرناک نگه دارید!
باکتریها در محدوده 40-140 درجه فارنهایت ، “منطقه خطر” ، سریعترین رشد را دارند.یخچال با دمای 40 درجه فارنهایت یا کمتر از بیشتر غذاها محافظت می کند.یخچال شما یکی از بهترین سلاح هایی است که در مبارزه با بیماری های ناشی از غذا به دست آورده اید و این فقط مختص به محیط خانه نیست.در فروشگاه ها نیز برخی از مواد غذایی باید در یخچال فروشگاهی نگهداری شوند تا سالم بمانند و برای همین است که در قنادی ها از یخچال قنادی استفاده میشود.هنگامی که باکتری ها مواد مغذی ، رطوبت و دمای لازم را دریافت می کنند ، رشد سریع باکتری ها اتفاق می افتد و می تواند به سطوحی برسد که ممکن است باعث بیماری شود.خنک کردن ، رشد باکتری ها را کند می کند.
یخچال و فریزر خود را در دمای مناسب نگه دارید
یکی از اساسی ترین و مهمترین راه ها برای اطمینان از سالم بودن غذای شما این است که یخچال و فریزر خود را در دمای مطمئن برای نگهداری مواد غذایی تنظیم کنید.طبق نظر سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ، این دما برای یخچال شما 40 درجه فارنهایت و برای فریزر شما 0 درجه فارنهایت است.باکتری هایی که می توانند باعث بیماری های ناشی از غذا شوند در این دماها رشد نمی کنند یا خیلی کند رشد می کنند.
این خنک شدن غذای شما حرکت مولکول ها را کند می کند که باعث می شود باکتری ها وارد مرحله خفته شوند.برای اطمینان از اینکه دمای مناسب را دارید ، دماسنج داخل دستگاه خود را بررسی کنید.
به یاد داشته باشید ، بیش از یک عامل در رشد باکتری ها نقش دارد که می تواند منجر به بیماری های ناشی از غذا شود.اگر روشهای مناسب ایمنی غذا مانند شستن دست رعایت نشود و مقدار زیادی باکتری روی غذا وجود داشته باشد ، دمای ذخیره شده یا نگهدارنده آن ممکن است اهمیتی نداشته باشد.
منطقه خطر چیست؟
منطقه خطر به محدوده دمایی اطلاق می شود که در آن رشد باکتری ها سریعتر روی غذا اتفاق می افتد.دمای غذا بین 40 تا 140 درجه فارنهایت نشان دهنده منطقه خطرناک است.باکتری ها می توانند در هر درجه حرارتی در منطقه خطرناک تکثیر شوند ، اما دمای بین 70 تا 125 درجه فارنهایت بهترین محیط را برای رشد باکتری ها فراهم می کند.هرچه غذا مدت طولانی تری در منطقه خطرناک دما قرار گیرد ، خطر رشد باکتری ها روی آن بیشتر می شود.
چرا منطقه خطر دما مهم است؟
وقتی غذاها اجازه ورود به منطقه خطرناک دما را پیدا کنند ، باکتری ها ممکن است به سطح ناسالم برسند و باعث خراب شدن غذا شوند.رشد باکتری های خطرناک مانند این ممکن است برای مصرف کننده خطرناک باشد.ممکن است غذاها بوی عادی داشته باشند و طبیعی به نظر برسند ، اما در واقع می توانند حاوی مقادیر مضر باکتری باشند که باعث بیماری های ناشی از غذا می شوند.
این همان چیزی است که منطقه خطر دما را بسیار مهم می کند.مسئولیت شما به عنوان یک متخصص خدمات غذایی این است که با استفاده از روشهای تأیید شده برای سرد کردن ، گرم کردن و ذخیره مواد غذایی ، غذاها را از منطقه خطر دور نگه دارید.
اینها غذاهایی هستند که باید در همه حال تحت نظارت دقیق قرار گیرند:
- شیر و محصولات لبنی
- گوشت و مرغ
- تخم مرغ
- ماهی
- سیب زمینی پخته
- برنج ، حبوبات و سبزیجات پخته شده
نکاتی برای خنک کردن ایمن غذاهای داغ
قرار دادن غذای داغ به طور مستقیم در یخچال یا فریزر هرگز توصیه نمی شود ، زیرا با بالا بردن دمای محیط در یخچال یا فریزر ، غذای اطراف آن را به خطر می اندازد.این امکان را ایجاد می کند که سایر غذاهای موجود در یخچال یا فریزر شما وارد منطقه خطرناک دما شوند و باکتری ایجاد شود بدون اینکه شما حتی بدانید.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی