-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
مراحل تولید کنسرو تن ماهی
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : خواص مواد غذایی زیر موضوعات : نکات مهم آشپزی زیر موضوعات : نگه داری مواد غذاییتن نام گروهی از ماهی ها است. گیدر- زرده – اسبک – هوور از جمله ماهی های تن هستند که درکشور ما ازاین 4 نوع بیشتر استفاده می شود.
ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد و به دلیل دارا بودن مواد معدنی و ویتامینها، خواص مفید زیادی برای سلامتی انسان دارد.
استفاده از ماهی تن جهت کنسرو کردن استانداردها و مراحل خاص خود را دارد.اگر تمایل دارید با خط تولید کنسرو ماهی در ایران آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید.
برای ارتباط با کارخانه تولید تن ماهی اینجا کلیک کنید.
آماده سازی – آب نمک گذاری – پخت اولیه – قوطی گذاری – هواگیری – درب بندی – اتوکلاو و برچسب زنی از مراحل تولید کنسرو ماهی هستند که در ادامه توضیح مختصری درمورد هر کدام خواهیم داد.
مرحله آماده سازی
برای تولید کنسرو ماهی باید یکسری عملیات آماده سازی اولیه انجام شود.
- تخلیه ماهی ها و انجام عملیات شستشو بر روی ماهی های تازه یا ماهی های یخ زده پس از یخ زدایی
- انجام عملیات زدن سر و دم و تخلیه شکم
دقت داشته باشید که فاصله زمانی بین مرحله آماده سازی با سایر مراحل برای تهیه کنسرو، را بعلت امکان فاسد شدن محصول باید به حداقل رساند.
پخت اولیه
پخت اولیه ماهی به منظور جداسازی آسانتر استخوان و راحت تر شدن عملیات قوطی گذاری انجام میگیرد.
این مرحله باید با دقت بالایی انجام شود و به گونه ای باشد که طی عملیات پخت کیفیت ماهی پایین نیاید.
عملیات پخت اولیه ماهی به شیوه های مختلف پخت تحت فشار بخار آب-پخت مرطوب،پخت و حرارت خشک و پخت در روغن داغ انجام میشود.
قوطی گذاری
در این مرحله گوشت های آماده شده درون قوطی های مخصوص قرار میگیرند.
در مرحله قوطی گذاری باید به این نکته توجه کرد که قوطی ها حتما شسته شوند چراکه ممکن است در طول مدت نگهداری ذرات گردو غبار وارد آنها شده باشد.
قبل از اینکه درب قوطی ها بسته شوند باید آنها را هواگیری کرد.در این مرحله باید در قوطیهای کنسرو، قبل از مرحله درب بندی یک خلا جزئی ایجاد نمود که اینکار به شیوه های مختلف انجام میشود.
مرحله درب بندی و اتو کلاو کردن
یکی از مهمترین مراحل تولید کنسرو،مرحله درب بندی است.بعد از مرحله هواگیری باید عملیات درب بندی بلافاصله انجام شود که این عملیات توسط دستگاه های مخصوص براحتی انجام میشود.
در پایان ،قوطی های کنسرو در دستگاهی بنام اتوکلاو قرار میگیرند.این عملیات جهت نرم شدن استخوانهای ماهی و غیر فعال کردن تمام باکتریها و آنزیم ها انجام میشود.
پس از طی این مراحل ،مرحله کد گذاری و برچسب زنی توسط دستگاه جت پرینتر انجام میشود.
این مرحله باید با دقت بالایی انجام شود تا به بدنه قوطی آسیبی وارد نشود.
برای کسب اطلاعات بیشتردر این رابطه و ارتباط با بهترین شرکت عمده فروشی تن ماهی کلیک کنید.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی