-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
محل تبلیغ شما
محل تبلیغ شما
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
معایب ظروف رویی یا روحی؟
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : آیا می دانید ؟ زیر موضوعات : اخبار زیر موضوعات : اسرار خانه داری زیر موضوعات : نکات مهم آشپزیظروف روحی ، برای پخت غذا بسیار مناسب هستند ، اما نه ظروفی که از جنس آلومینیوم هستند و فروشندگان آنها را به اسم قابلمه روحی اصل ، به مشتریان میفروشند.جنس ظروف روحی اصل از روی است و روی جزء عناصر بسیار مفید برای بدن انسان است و با پخت غذا در ظروفی از جنس روی ، مقداری از روی وارد غذا شده و جذب بدن انسان میشود.
مراکز زیادی در زمینه تولید و فروش ظروف روحی فعالیت میکنند.گروه تولیدی آلمیران تک از جمله مراکزی است که با تولید ظروف روحی از جمله انواع قابلمه روحی چکشی ، قابلمه پرسی روحی و … این امکان را برای مشتریان خود فراهم آورده تا بتوانند محصول مورد نظر خود را با کیفیت بالا و قیمت مناسب خریداری کنند.
ظروف روحی که در حال حاضر در بازار موجود هستند معمولا از جنس آلومینیوم هستند نه روی.وقتی شما برای پخت غذا از ظروف آلومینیومی استفاده میکنید ، یون های آزاد به غذا شما اضافه میشود که این یون ها باعث بوجود آمدن بیماریهایی چون آلزایمر ، کم خونی ، پوکی استخوان ، اختلالات گوارشی و غیره در انسان میشود.البته هرچه زمان پخت غذا در این ظروف بیشتر باشد ، میزان یون های آزاد که وارد غذای شما میشوند ، بیشتر خواهد بود.استفاده از مواد غذایی ترش اسیدی مثل سرکه ، آبغوره و آبلیمو در این ظروف ، موجب افزایش آزاد شدن یون های آزاد میشود.
برای اینکه بتوانید تشخیص دهید که قابلمه شما از جنس آلومینیوم است یا روی ، بهترین نکته توجه به وزن آن است.چون قابلمه های آلومینیومی وزن سبکی دارند و قابلمه هایی که از جنس روی ساخته شده اند ، سنگین ترند.
ظروف روحی قیمت بالاتری در مقایسه با ظروف آلومینیومی دارند .ظروف رویی طول عمر بالایی دارند.ظروف روحی دیرتر از آلومینیوم گرم میشوند.بعلاوه ظروف روحی ضخیم تر از ظروف آلومینیومی هستند.جوشاندن آب در ظروف آلومینیومی باعث سیاه شدن آب میشود و این یکی از نکاتی است که با استفاده از آن میتوان ظرف آلومینیوم را با توجه به آن تشخیص داد.
در این مقاله در مورد خصوصیات قابلمه های رویی و قابلمه های آلومینیومی صحبت کردیم.قصد ما از ارائه این مقاله این بود که قابلمه های سالم را بهتر بشناسید و برای طبخ غذا از مناسب ترین ظرف استفاده کنید.جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید سایر مقالات آلمیران تک را مطالعه کنید.
مطالب مرتبط :
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی