-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
فرآیند بسته بندی میوه و سبزی تازه
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : اخبار گوناگون زیر موضوعات : خواص مواد غذایی زیر موضوعات : نگه داری مواد غذاییفرآیند بسته بندی میوه و سبزی تازه
چگونه می توانید میوه و سبزیجات را به درستی حفظ کرده و از آنها محافظت کنید ، در حالی که به آنها اجازه تنفس می دهید؟
برخلاف اغلب محصولات غذایی، میوه و سبزیجات تازه بعد از برداشت، به نفس کشیدن ادامه میدهند. این فرآیند اکسیژن را جذب کرده و دی اکسید کربن و بخار آب را آزاد می کند. نکته اصلی برای تازه نگه داشتن این محصولات بسته بندی، کاهش میزان نفس کشیدن آنها و حفظ کیفیت آنها (طعم، بافت و ظاهر) است.
خطرات کیفی برای میوه و سبزیجات
به طور کلی، با نگه داشتن درجه حرارت پایین یا با ایجاد یک فضای محافظ، کم اکسیژن و دی اکسید کربن، میزان نفس کشیدن آنها کاهش می یابد. متأسفانه، این خیلی ساده نیست.
هنگامی که سطح اکسیژن داخل بسته بندی بسیار پایین می آید ، محصول شروع به تنفس بی هوازی می کند. این امر بوی نا خوشایندی را در محصول تولید میکند و باعث بدتر شدن آن میشود. علاوه بر این، اضافی دی اکسید کربن همچنین می تواند به برخی از انواع محصول آسیب برساند یا با افزایش اسیدیته بر طعم آن اثر بگذارد. علاوه بر این عوامل، میزان بالای آب موجود در این نوع مواد غذایی (و اسیدیته ذاتی میوه) می تواند با ظهور قالب ها و مخمرها به تجزیه محصولات منجر شود.
گوشت هم چنین میتواند تحتتاثیر آنزیمها و میکروبها قرار بگیرد، که در طول زمان به گوشت اجازه پوسیدگی میدهد.
اتیلن به عنوان یک “پیام رسان” برای میوه عمل می کند، روند پیری سلول را تحریک می کند و آن را در میوه های مجاور فعال می کند. این کار فرآیند رسیدن را آغاز می کند و به نابودی میوه ختم می شود. فرآیند تولید اتیلن با غنی سازی جو با اکسیژن و مسدود کردن متابولیسم میوه می تواند متوقف شود. وقتی به 80٪ اکسیژن برسد، متابولیسم میوه متوقف می شود. سپس، تمام کاری که شما باید انجام دهید بازگشت به یک فضای عادی (غنی شده با اتیلن) برای شروع مجدد روند است. این تکنیک درست قبل از قرار دادن میوه در قفسه استفاده می شود، در حالی که در مقیاس بزرگتر، از اتاق های رسیده با سیستم تهویه مطبوع استفاده می شود. اتیلن با غلظت 400 ppm در میوه تأثیر می گذارد.
کدام مواد و تکنیکهای بسته بندی برای میوه و سبزیجات پیشنهاد میشود?
مواد بسته بندی مورد استفاده برای میوه و سبزیجات از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، همچنین قابلیت نفوذپذیری و قابلیت تنفس آن را دارد. اگر محصولات به صورت هرمتیک بسته بندی شوند ، اکسیژن کافی وجود نخواهد داشت و شرایط بی هوازی نامطلوب ایجاد می شود. از طرف دیگر, اگر ماده باز باشد, فضای حفاظتی فرار میکند و به نفع محصول نخواهد بود. هدف رسیدن به یک تعادل خاص به منظور تولید یک اتمسفر اصلاح شده تعادل (EMA) است.
جهت رسیدن به بهترین بسته بندی میوه و سبزیجات و حفظ کیفیت آن و جلوگیری از فاسد شدن و خراب شدن میوه ها از دستگاه بسته بندی میوه صنایع ماشین سازی مسائلی استفاده کنید.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی