-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
آیا عدس برای شما خوب است؟
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : اخبار زیر موضوعات : خواص مواد غذایی زیر موضوعات : نکات مهم آشپزی زیر موضوعات : نگه داری مواد غذاییعدس بخورید و از مزایای سلامتی آن بهره مند شوید.عدس ، یک عضو کوچک در خانواده حبوبات است که منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول است.از جمله خواص عدس می توان به توانایی آن در بهبود و حفظ سلامت قلب ، کمک به شما برای کاهش وزن به روشی سالم ، مبارزه با نوسانات قندخون که می تواند منجر به دیابت یا سطح پایین انرژی شود و همچنین بهبود سلامت دستگاه گوارش اشاره نمود.
اگرچه عدس به عنوان یک منبع کربوهیدرات در نظر گرفته می شود ، پروتئین آن بسیار زیاد است.برای کسانی که سبک زندگی گیاهخواری را دنبال می کنند یا افرادی که سعی در کاهش مصرف گوشت دارند ، عدس به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی قابل توجه شناخته می شود.عدس همچنین سرشار از پتاسیم ، فولات ، آهن ، فسفر ، منگنز ، تیامین و ویتامین B6 است.برای اطلاع از دیگر خواص عدس در ادامه همراه ما باشید.
سلامت قلب
چندین مطالعه نشان داده است که خوردن غذاهای حاوی فیبر بالا مانند عدس خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.آنها همچنین منبع بزرگی از فولات و منیزیم هستند که کمک زیادی به سلامت قلب می کنند.فولات سطح هموسیستئین شما را که یک عامل خطر جدی برای بیماری های قلبی است را کاهش می دهد.منیزیم جریان خون را در سراسر بدن بهبود می بخشد.مقادیر کم منیزیم به طور مستقیم با بیماری های قلبی ارتباط دارد ، بنابراین خوردن عدس برای قلب شما خوب است.
عدس به هضم غذا کمک می کند
فیبر اغلب به عنوان علامت اصلی هضم خوب شناخته می شود.فیبر غذایی زباله ها را از طریق روده حرکت می دهد و خطر یبوست را کاهش می دهد.عدس حاوی فیبر بالایی است و مصرف آن باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش می شود.
می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند
عدس کالری کمی دارد ، اما پروتئین و فیبر زیادی دارد.این به شما کمک می کند احساس سیری داشته باشید ، بنابراین در طول روز کمتر می توانید پرخوری کنید.
ایمنی و سلامت روده را بهبود می بخشد
علاوه بر جلوگیری از یبوست ، مطالعات اکنون نشان می دهد که فیبر غذایی با بهبود ایمنی و سلامت دستگاه گوارش ارتباط دارد.رژیم های غذایی سرشار از فیبر با موارد کمتری از بیماری های قلبی ، سرطان ، دیابت ، آرتروز و اختلالات مختلف گوارشی ارتباط دارند.
فیبر موجود در عدس به عنوان یک پروبیوتیک عمل می کند که به بهبود سلامت روده کمک می کند.علاوه بر این ، عدس به کمبود مواد معدنی حیاتی مانند آهن ، فولات ، روی و منگنز که بدن برای حفظ سیستم ایمنی قوی به آن آنها متکی است ، کمک می کند.
هزاران سال است که عدس یکی از اصلی ترین غذاهای خاورمیانه و هند است.امروزه از عدس در بسیاری از انواع غذاها در سراسر دنیا استفاده میشود.عدسی اصفهان یکی از غذاهایی است که عدس ماده غذایی اصلی آن است.در آش سرای نمونه برای تهیه عدسی از عدس با کیفیت و درجه 1 استفاده میشود.از دیگر غذاهایی که برای پخت آن به عدس نیاز است ، میتوان به مواردی چون پلو عدس کشمش ، آش رشته و آش شله قلمکار اصفهان اشاره نمود.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی