-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
مزایا و معایب ظروف چدنی
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : اسرار خانه داری زیر موضوعات : علمی زیر موضوعات : نکات مهم آشپزیمزایا و معایب ظروف چدنی
گاهی اوقات تمرکز زیادی می کنیم ، روی اینکه چه غذایی را باید بخوریم یا نباید بخوریم و باید بدانید که فقط غذا مهم نیست ، بلکه نحوه تهیه آن نیز مهم است و قابلمه ها و ماهی تابه هایی که با آنها می پزیم به همان اندازه غذایی که در آن ها قرار دارد ، مهم هستند.در پست امروز ، ما مزایای یکی از ظروف پخت و پز ، یعنی چدن را مورد بررسی قرار می دهیم و علاوه بر این به بررسی برخی از مسائل مربوط به انواع دیگر ظروف آشپزی می پردازیم.
ظروف چدنی بیش از یک قرن است که در سراسر جهان استفاده می شوند.برای آشنایی با مزایا و معایب ظروف چدن ، در ادامه با خانه و کاشانه قم همراه باشید.
هدایت عالی
قابلمه های چدنی معمولا ته و دیواره ضخیمی دارند ، به همین دلیل مدت زیادی گرما را حفظ می کنند و خنک نمی شوند.با توجه به ویژگی های آلیاژ ، گرمایش به تدریج و به طور مساوی در کل سطح کف و دیواره ها پخش می شود ، به این معنی که در چنین ظروفی مواد غذایی به طور مساوی گرم می شوند.
دوام
ظروف چدنی تقریباً ابدی هستند.با مراقبت مناسب ، می توانند چندین دهه در خدمت شما باشند و خواص خود را از دست ندهند.خراب کردن آن تقریباً غیرممکن است.تنها چیزی که می تواند ظرف شما را تهدید کند ، سقوط بر روی سطوح سخت از ارتفاع خیلی زیاد است.از این طریق می تواند شکافته شود.
قابلمه های چدنی از بسیاری از ظروف مدرن امروزی ایمن تر هستند
در حالی که سابقه طولانی استفاده از ظروف چدنی ، اثبات می کند که آنها ایمن هستند ، بسیاری از ظروف مدرن در این زمینه شکست خورده اند.به عنوان مثال ، اکنون آلومینیوم به دلیل واکنش فلز با غذا و جذب زیاد مقدار آن ، برای پخت و پز ناامن تلقی می شود.وجود رسوبات آلومینیوم در مغز بیماران آلزایمر باعث احتیاط افراد در استفاده از آنها شده است.در حال حاضر قابلمه های چدنی ، برای پخت و پز در حرارت بالا مناسب هستند و هیچ گونه واکنشی بین فلز و غذا اتفاق نمی افتد و درحالی که این اتفاق هم بیفیتد ، مقداری از محلول فلز داخل غذا هیچ خطری برای سلامتی ندارد.
بطور طبیعی نچسب است
بله ، یک قابلمه چدنی ، به طور طبیعی نچسب است.این یک مزیت بزرگ نسبت به ظروف آشپزی از جنس استنلس استیل و آلومینیوم است ، زیرا می توانید مقدار روغن یا چربی مورد نیاز هنگام پخت و پز را کاهش دهید. بنابراین اگر می خواهید غذاهای سالم خود را شروع کنید ، با خرید ظروف چدنی شروع کنید!
مزایای رژیم غذایی
آیا همه ما به آهن احتیاج نداریم؟هنگام پخت و پز با قابلمه های چدنی ، مقداری از آهن پس از مصرف به مواد غذایی و بدن شما شسته می شود.این می تواند 18 میلی گرم آهن را که روزانه یک بزرگسال به آن نیاز دارد ، به طور مؤثر در بدن تأمین کند.فقط مطمئن شوید که ظروف اصلی چدن است و چیزی نیست که با مواد مصنوعی پوشانده شده باشد.
معایب ظروف چدن
علیرغم تمام مزایا ارائه شده ، ظروف چدنی ، اشکالات مختلفی دارند.
وزن – وزن قابلمه های چدنی معمولاً سنگین است و چند کیلوگرم وزن دارند.این می تواند ناخوشایند باشد.
حساسیت به خوردگی – اگر چدن را مرطوب بگذارید ، زنگ می زند.جلوگیری از این کار آسان است ، فقط لازم است ظروف موردنظر را پس از شستن خشک کنید.
محدودیت پخت و پز – با ظروف چدنی نمی توانید از تمام مهارت های آشپزی خود استفاده کنید.اگر می خواهید سس گوجه فرنگی و سایر غذاهای اسیدی بپزید ، مجبور خواهید شد از انواع دیگر ماهی تابه یا قابلمه استفاده کنید ، زیرا آهن در مقابل اسید واکنش نشان می دهد ، رنگ غذا را به چیزی تیره تر تبدیل می کند یا طعم آن را کمی تغییر می دهد.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی