-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چرا درب یخچال شما بسته نمی شود
-
قهوه سیاه و کاهش وزن
-
اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه که باید از آنها اجتناب کرد
-
چرا کابینت ها مهم ترین اجزاء درون آشپزخانه هستند؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
دلایل استفاده از ظروف یکبار مصرف
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
فیلم شرینک پی وی سی چیست؟
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
تازه های آشپزی و تغذیه
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
بهترین روش نگهداری از قارچ بدون آنکه سیاه شود
مجموعه : آشپزی و تغذیه زیر موضوعات : اخبار زیر موضوعات : نکات مهم آشپزی زیر موضوعات : نگه داری مواد غذاییقارچ تازه تقریباً مناسب هر وعده غذایی است ، چه آنها را در بازار کشاورزان محلی و چه در فروشگاه های مواد غذایی و یا مرکز پخش قارچ در دزفول خریداری کنید.با این حال ، اگر به درستی ذخیره نشوند ، رطوبت را جذب می کنند و به سرعت خراب می شوند.ما به شما نحوه صحیح نگهداری قارچ در یخچال و فریزر را نشان خواهیم داد.
انواع مختلفی از قارچ ها وجود دارد و هر کدام از آنها طعم ، رنگ و بافت منحصر به فردی دارند.قارچ ها فوق العاده همه کاره هستند و روش های زیادی برای استفاده از آنها وجود دارد.آنها را در سالاد بریزید ، روی پیتزا بپاشید ، آنها را اضافه کنید تا سرخ شوند یا با آنها یک سوپ دلچسب بپزید.اما این قارچ های خوش طعم ماندگاری کمی دارند.با این وجود ، روش های مختلفی برای نگهداری آنها وجود دارد تا هرچه بیشتر تازه بمانند.
قارچ تازه
به دنبال قارچ هایی با ظاهر صاف و تازه باشید و در صورت داشتن بوی بد ، از مصرف آنها خودداری کنید.قارچ های دکمه ای سفید طعم ملایمی دارند ، در آشپزخانه محبوب ترین هستند و یافتن آنها در فروشگاه های مواد غذایی آسان ترین است.قارچ مانند هر محصول دیگری می تواند خراب شود.قارچ هایی را که چروک است ، بوی بد میدهند یا لکه های قهوه ای دارند ، خریداری نکنید و از آنها استفاده نکنید.
چگونه تشخیص دهیم قارچ بد است
چین و چروک: قارچ با افزایش سن ، چین و چروک می یابد.قارچ های چین خورده احتمالاً باعث بیماری شما نمی شوند اما طعم آنها به خوبی قارچ های تازه نخواهد بود.آنها کاندیداهای خوبی برای ذخیره سازی طولانی مدت نیستند.
لکه های تیره: وقتی لکه های تیره ظاهر می شوند ، این نشانه بد شدن قارچ است.اگر فقط چند لکه تیره وجود دارد ، می توانید آنها را قطع کرده و بلافاصله استفاده کنید.در غیر این صورت ، آنها باید به سطل آشغال بروند.
بو: قارچ ها معمولاً بوی شدیدی ندارند ، بنابراین اگر بوی شدیدی وجود دارد ، بهتر است آنها را دور بریزید.
اگر در مورد قارچ های خود شک دارید ، آنها را دور بریزید.قارچ بد می تواند شما را بیمار کند.همچنین یک قارچ بد باعث می شود بقیه خیلی سریعتر بد شوند!
روش های صحیح نگهداری قارچ
روش های زیادی برای نگهداری قارچ در اهواز وجود دارد.اگر قارچ های تازه به طور صحیح نگهداری شوند ، می توانند بیش از یک هفته در یخچال دوام بیاورند.برای نگهداری طولانی تر ، می توانید آنها را منجمد یا کم آب کنید.حتی می توانید قارچ ها را در روغن حفظ کنید.هر روش دارای مزایایی است.نگهداری قارچ در یخچال سریعترین و ساده ترین روش است ، اما قارچ شما فقط یک یا شاید دو هفته دوام خواهد داشت.
نگهداری قارچ در یخچال
نگهداری قارچ در یخچال و فریزر یک روش ایده آل برای تازه نگه داشتن آنها است ، اگر قصد دارید حدود یک هفته دیگر آنها را بخورید.
کاملاً قابل قبول است که قارچ های تازه را در بسته بندی اصلی خود در یخچال نگهداری کنید.اگر برای بازیابی مقداری قارچ ، بسته را باز کردید ، قسمت باز را با یک ورق پلاستیک یا کیسه پلاستیکی بپیچید.
بهترین روش برای نگهداری قارچ در یخچال
در حالی که نگهداری مواد غذایی در بسته بندی اصلی سریعترین راه برای نگهداری آنها در یخچال است ، اما بهترین روش برای نگهداری قارچ ها انتقال آنها به یک کیسه کاغذی است تا از تجمع رطوبت اضافی جلوگیری کند.
نحوه نگهداری قارچ پس از پخت آنها
پخت یک بسته کامل قارچ راهی عالی برای اطمینان از هدر رفتن آنها است ، اما اگر بلافاصله نمی توانید آنها را بخورید به ذخیره سازی مناسب نیاز دارند.قارچ ها را بعد از پخت در دمای اتاق نگذارید.آنها را در یک ظرف نگه دارید و آنها را به مدت سه تا پنج روز در یخچال قرار دهید.اگر در این مدت نمی توانید آنها را بخورید ، فریز کردن آنها را در نظر بگیرید.قارچ های پخته شده را درون کیسه فریزر قرار داده و تا یک سال در فریزر نگهداری کنید.
نگهداری قارچ در دراز مدت کار سختی نیست و به شرطی که این کار را به درستی انجام دهید ، باید بتوانید از مازاد قارچ خود برای مدت طولانی لذت ببرید.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی