-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی
-
تاریخچه شیرینی در ایران و شیرینی سوغاتی شهرها
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
خواص عسل برای خانم ها
-
مخزن تصفیه ی آب چیست و چگونه است
-
فواید مکمل های غذایی
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
حقایقی در مورد کشاورزی در کانادا
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
انواع کود شیمیایی برای پرورش گیاهان
-
مسمومیت با قارچ
-
تاثیر آلوئه ورا بر سرماخوردگی
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
فواید گلخانه چیست
-
فواید میوه خشک
-
تاثیر شیرینی جات بر سلامت دهان و دندان
-
فواید خوردن آجیل
-
فست فود سالم
-
نوشیدنی مقوی به نام شیر نارگیل
-
فواید مصرف شیرینی جات
-
فواید آجیل چیست
-
درمان سرفه و گلودرد با عسل
-
حقایقی در مورد گیاه شوید
-
آیا عدس برای شما خوب است؟
-
برای راه اندازی فست فود به چه تجهیزاتی نیاز داریم
-
استفاده از لوله های پلی اتیلن در کشاورزی و آبیاری
-
یک یخچال خوب چه ویژگی هایی دارد
تازه های خواص مواد غذایی
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
در دنیای امروز وجود و ساخت سردخانه صنعتی و انبارها از جمله امکاناتی است که باعث شده دسترسی به محصولات غذایی صرف نظر از فصل وجود داشته باشد.
اگر توجه کرده باشید چندسالی است که دیگر در همه ی فصل ها اکثر میوه ها هستند. یعنی این که مثلا انار فصل پاییز است دیگر چنین نیست تقریبا در همه ی فصل ها میتوانید انار پیدا کنید.
این میوه ها و سبزیجات را در سردخانه صنعتی مواد غذایی نگهداری میکنند که شرایط این سردخانه ها را قبلا در مقالات بازگو کرده ایم .
در این مقاله سعی داریم تاثیرات محیط سردخانه بر میوه ها وسبزیجات را بگوییم.با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید.
کشور ما در حال حاضر قادر به تولید محصولات کشاورزی بسیاری است که علاوه بر تامین مصارف داخلی قادر است محصولات را صادر کند به کشورهای دیگر ، اما به دلیل نداشتن یک برنامه زمانی مشخص بسیاری از محصولات خراب میشوند. به این صورت که از زمانی که محصول تولید میشود تا زمانی که به مصرف برسد باید این محصولات انبار شوند و به روش صحیح نگهداری شوند ولی گاهی این روش نگهداری صحیح نمی باشد و موجب از بین رفتن محصولات و در نتیجه کمبود آن محصول و همچنین گرانی میشود.
سوالات متداول:
1.آیا نگهداری میوه ها در سردخانه موجب بیماری نمیشود؟؟؟
بعضی میگویند که نگهداری مواد غذایی به خصوص میوه و سبزیجات در سردخانه مواد غذایی باعث بروز سرطان میشود برای اینکه این موضوع روشن شود با یک متخصص مصاحبه انجام شده به گفته ایشان : میوه ها از زمان تولید تا مصرف برای مدت طولانی در سردخانه نگهداری میشوند اما شرایط برای همه یکسان نیست برای نگهداری بعضی از میوه ها آنها را با موم مخصوص میپوشانند که این موم دارای سموم بسیاری است که حتی با شستشو هم از بین نمیروند و بعدها باعث بروز سرطان میشود.
2.شرایط نگهداری همه میوه ها یکسان است؟؟؟
شرایط نگهداری میوه ها و سبزیجات یکسان نیستند و هر کدام را باید در درجه حرارت و رطوبت خاصی نگهداری کرد. برای نمونه تعدادی از آنها را بازگو میکنیم.
انگور |
0تا +5 | دو تا سه ماه |
گیلاس | 0تا +1 |
حداکثر تا سه هفته |
اسفناج |
0تا +2 |
یک تا دو هفته |
پیاز |
0تا +1 |
شش تا سه هفته |
شرایط نگهداری بعضی میوه ها مثل پرتقال خاص است یعنی باید سردخانه مجهز به امکاناتی باشد که رطوبت را افزایش دهد و نیز اشعه ی ماوراء بنفش نیز داشته باشد تا از رشد قارچ ها در رطوبت جلوگیری کند. همچنین شرایط نگهداری پرتقال های محصول جنوب و شمال نیز متفاوت است.
میوه ی سیب نیز چنین است که هر نوع سیب شرایط مخصوص خود را دارد مثلا سیب های که در سرد سیر تولید شده اند مقاومت بیشتری نسبت به سیب های گرمسیر دارند.
3.آیا سردخانه ها قابلیت نگهداری هر نوع محصولی را دارند؟؟؟
به طور کلی دو نوع سردخانه مواد غذایی در کشور وجود دارد یکی درجه ی بالای صفر و دیگری زیر صفر است. بالای صفر برای نگهداری میوه و سبزیجات و خشکبار استفاده میشود و زیر صفر برای مواد پروتئینی مثل گوشت و مرغ و ماهی و خرما استفاده میشود.
پاسخ دهید
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی