-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
مسمومیت با قارچ
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
تاثیر شیرینی جات بر سلامت دهان و دندان
-
فست فود سالم
-
انواع اجاق گاز
-
آیا استفاده از مایکروویو برای سلامتی مضر است
-
بهترین روش نگهداری از قارچ بدون آنکه سیاه شود
-
مزایا و معایب ظروف چدنی
-
درمان سرفه و گلودرد با عسل
-
راهنمای انتخاب بهترین هود برای آشپزخانه
-
آیا عدس برای شما خوب است؟
-
برای راه اندازی فست فود به چه تجهیزاتی نیاز داریم
-
یک یخچال خوب چه ویژگی هایی دارد
-
تفاوت ماهی تازه و منجمد
-
راه های تشخیص ماهی سالم از فاسد
-
خواص انار برای سلامتی انسان
-
چگونه قهوه درست کنیم
-
معایب ظروف رویی یا روحی؟
-
معرفی چند ادویه هندی
-
نقش بسته بندی کالا در میزان فروش عمده ادویه
-
مراحل تولید کنسرو تن ماهی
-
راهنمای خرید لوازم خانگی
تازه های نکات مهم آشپزی
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
خیلی از بانوان خانهدار از طبخ ماهی به خاطر بویی که در آشپزخانه راه میاندازد، طفره میروند، ولی باید گفت از بین بردن بوی ماهی کار زیاد سختی نیست.
برای از بین بردن بوی ماهی از ظرفها، کافی است از آب سرد استفاده کنید و کمی پودر خردل داخل ظرف بریزید.
برای از بین بردن بوی ماهی از دستها، آنها را با سرکه مالش دهید و با آب سرد و صابون بشویید. سرکه نیز بوی بد ماهی ظروف را از بین میبرد. اگر کمی سرکه داخل ظرفی بجوشانید، بوی آن بوی ماهی را خنثی میکند.
برای از بین بردن بوی ماهی در فضا، یک کاسه سرکه سفید را چند ساعت در محیط قرار دهید.
بوی ماهی را به طرق زیر می توانی از بین ببری : 1- می توانی ماهی را یک ساعت قبل از پخت در مخلوط آبلیمو ، پیاز ، در صورت تمایل به همراه زعفران ، نمک و ادویه دلخواه بخوابانی. 2- هنگام پخت در تابه روغن بریز و 1 قاشق سوپ خوری آبلیمو به آن اضافه کن و سپس تابه را روی شعله بگذار و ماهی ها را در روغن قرار بده و با حرارت ملایم سرخ کن . 3- یک عدد زرده تخم مرغ را با مقداری جعفری ( خشک یا تازه ) و در صورت تمایل نمک و ادویه دلخواه مخلوط کن و سپس آن را روی سطح ماهی پخش کن . سپس ماهی را سرخ کن . 4- می توانی ماهی را در پیاز نیمه سرخ شده بگذاری تا به همراه پیاز سرخ شود
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی