14

 

 

اگر از بوی ماهی بدتان می آید... - سایت دلگرم: مواد لازم براى ۶ نفر:  ماهی  700گرم (-ماهی-بدتان ، بوی ماهی ، ماهی سفید ، خلاصی از بوی ماهی ، ماهی شیر ، ازون برون ، رستوران ، کافی شاپ ، فست فود ، تیغ ماهی

 

چگونه از بوی بد ماهی خلاص شویم؟

 

مواد لازم براى ۶ نفر:

  • ماهی  700گرم (فیله بدون تیغ )
  • تخم مرغ  1 عدد
  • جعفری   1 قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
  • نان تست   4 عدد
  • پیاز  4 عدد (متوسط)
  • سیر  2 حبه
  • برگ بو   4عدد
  • آبلیمو   2  قاشق غذاخوری
  • زعفران  1  قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ)
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • پودر سیر   2 قاشق مرباخوری
  • شیر به میزان لازم (اختیاری)
  • هویج   2  عدد
  • عسل  1  قاشق غذاخوری

اگر از بوی ماهی بدتان می آید... - سایت دلگرم: مواد لازم براى ۶ نفر:  ماهی  700گرم (-ماهی-بدتان ، بوی ماهی ، ماهی سفید ، خلاصی از بوی ماهی ، ماهی شیر ، ازون برون ، رستوران ، کافی شاپ ، فست فود ، تیغ ماهی

طرز تهیه:

1. ابتدا در ظرفی مناسب و در دار فیله ماهی را قرار داده و 1عدد پیاز و سیرها را رنده کرده و روی آن بریزید و برگ بو،آبلیمو و مقداری نمک و فلفل زده و حداقل 2ساعت با درپوش داخل یخچال قرار دهید تا بوی بد ماهی از بین برود.

2. بعد از این مدت ماهی را از سایر مواد جدا کرده و به همراه بقیه پیاز ها 2بار چرخ کنید تا کاملا یکدست شوند.

3. نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر 1 دقیقه خیس کنید تا نرم شوند سپس با فشار دست آب اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل،پودر سیر و زعفران داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس کوفته هایی به اندازه دلخواه از مایه درست کنید.

4.کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید ، داخل تابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.

5. هویج را شسته و پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید سپس با مقداری آب نیم پز کنید.عسل را داخل تابه ای ریخته و اجازه دهید بجوشد و قل بزند سپس هویج ها را اضافه کرده و کمی در آن سرخ کنید و بعد روی کوفته آماده ریخته و سرو کنید.

نکات:

1) در صورت تمایل از مقداری پودر موسیر هم داخل کوفته استفاده کنید.

2) میتوانید از مقداری تن ماهی و آبلیمو در مغز کوفته استفاده کنید.

3) میتوانید به جای نان تست مقداری آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید تا حدی که بتوانید به کوفته شکل دهید.

4) در صورت تمایل ابتدا ماهی کامل را بپزید و بعد استخوان و پوستش را جدا کنید و بعد به صورت کوفته تهیه کنید اما توجه داشته باشید در این صورت باید مقدار بیشتری آرد سوخاری یا نان تست استفاده کنید.

منبع : www.delgarm.com

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.