-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
چگونه قند و شکر درست می کنند
-
انواع پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه
-
تأثیر دما بر مواد غذایی
-
آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
-
مسمومیت با قارچ
-
پیامدهای مصرف زیاد مواد قندی
-
تاثیر شیرینی جات بر سلامت دهان و دندان
-
فست فود سالم
-
انواع اجاق گاز
-
آیا استفاده از مایکروویو برای سلامتی مضر است
-
بهترین روش نگهداری از قارچ بدون آنکه سیاه شود
-
مزایا و معایب ظروف چدنی
-
درمان سرفه و گلودرد با عسل
-
راهنمای انتخاب بهترین هود برای آشپزخانه
-
آیا عدس برای شما خوب است؟
-
برای راه اندازی فست فود به چه تجهیزاتی نیاز داریم
-
یک یخچال خوب چه ویژگی هایی دارد
-
تفاوت ماهی تازه و منجمد
-
راه های تشخیص ماهی سالم از فاسد
-
خواص انار برای سلامتی انسان
-
چگونه قهوه درست کنیم
-
معایب ظروف رویی یا روحی؟
-
معرفی چند ادویه هندی
-
نقش بسته بندی کالا در میزان فروش عمده ادویه
-
مراحل تولید کنسرو تن ماهی
-
راهنمای خرید لوازم خانگی
تازه های نکات مهم آشپزی
برو بریم »
همه آنچه باید در مورد راه اندازی نانوایی بدانید
یکی از کسب و کار های کم هزینه و پر سود راه اندازی نانوایی می باشد. راهاندازی یک نانوایی، علاوه بر فراهم کردن یک منبع ...-
7 مورد از انتظارات مردان از زنان در روابط عاشقانه
-
سیر تا پیاز کراتین مو
-
سوالات آشنایی قبل از ازدواج از دید مشاور
-
جدیدترین هزینه ارتودنسی دندان در تهران سال 1402
-
علت صاف نشدن مو بعد از کراتینه
-
معرفی آسیب های ورزشی در شنا
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
بافت آفرو چیست
-
آیا ممکن است زخم بستر منجر به مرگ شود ؟
-
انتخاب بهترین وکیل مناسب در اهواز
-
چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم
-
نقش وکیل و مشاور حقوقی ارز دیجیتال چیست
-
چگونه درد براکت های ارتودنسی را تسکین دهیم؟
-
اثرات منفی مسواک زدن بیش از حد
-
ویژگی های ترازو دیجیتالی شیشه ای
-
نحوه انتخاب لاک ناخن مناسب برای شما
-
خواص عسل برای خانم ها
-
فواید مکمل های غذایی
-
ویژگی اسباب بازی های مناسب برای کودکان
-
فواید استفاده از صندلی ماساژور
چرا خمیر نان ور نمی آید؟
مجموعه : نکات مهم آشپزیشاید در منزل قصد درست کردن خمیر نان پیتزا یا باگت را داشته باشید و خمیر نان ور نیاید !! در این مطلب دلیل ور نیامدن خمیر نان را بررسی میکنیم.
* آرد گندم حاوی گلوتن و پروتئین است که به نان ساختار می دهد. میزان زیاد ملاس، شکر قهوه ای، میوه و آب میوه حاوی اسیدها مانع فعالیت گلوتن می شود.
* وقتی مایه خمیر را به جای آب در شیر حل کنید.
* ممکن است دمای مواد مایه خیلی سرد یا خیلی گرم بوده است.
* اندازه گیری نادرست مواد.
* مواد کیک یا شیرینی خیلی سرد بوده در حالی که باید به دمای اتاق می رسید.
* خمیر در مکان خیلی گرم یا سرد برای ورآمدن قرار گرفته است.
* شاید علت ور نیامدن خمیر در فر، این بوده است که برای مدت طولانی آن را کنار گذاشته اید تا ور بیاید یا این که میزان گلوتن آن کم است.
*ورز ناکافی خمیر نیز یکی از علت های ور نیامدن خمیر است.
اشکالات عمده در تهیه نان
اشکال:
گاهی وقتها نان مزه خمیر مایه میدهد
علتها:
یک علت میتونه گذاشتن خمیر به مدت طولانی در دمای بالا برای ورآمدن باشه,
دوم,استفاده زیاد از خمیر مایه در دستور,سوم,نپخته بودن نان هر کدام از این سه علت میتونه مزه خمیر مایه در نان ایجاد کنه.
اشکال:
بافت نان متخلخل و بوی قوی خمیر مایه به مشام میرسه
علت:
مقدار خمیر مایه به نسبت آرد استفاده شده زیاد بوده.
اشکال:
رویه کمرنگ در نان بعد از پخت
علت (ها):
1-نان به اندازه لازم نپخته ,آن را از قالب دربیارین و به مدت 5 تا 10 دقیقه مستقیما روی سینی در فر قرار بدین.
2-دمای فرتون طی مدت پخت خیلی پایین بوده.
گذاشتن نان با حرارت پایین و مدت طولانی در فر باعث خشک شدن نون هم میشه.
3-قالبها در فر خیلی به هم نزدیک بوده اند.
برعکس این حالت, یعنی رویه تیره در نان به علت بالا بودن دمای فر می باشد.
اشکال:
نان از کناره های قالب بالا اومده( اصطلاحا لبریز)
علت(ها):
1-قالب برای خمیر خیلی کوچک بوده.
2-نمک کافی برای کنترل عمل خمیر مایه استفاده نشده.
3-خمیر زیادی تو قالب پف کرده( کمتر از این مدت کافی بوده).
اشکال:
رویه زبر و ضخیم در نان
علت ها:
1-مقدار آرد استفاده شده زیاد بوده.
2-دمای فر طی مدت زمان پخت خیلی پایین بوده و چنین رویه ای ایجاد شده.
تازهای آشپزی و تغذیه »
آموزش انواع غذاها ، غذاهای رژیمی ، نکات مهم آشپزی و . . .
-
تفاوت قهوه ساز با اسپرسوساز چیست؟
-
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی مجموعه نان فانتزی
-
نحوه انتخاب بهترین دستگاه چغندر خرد کن
-
هیومیک اسید مایع یا پودری استفاده کنیم؟
-
اتاقک تخمیر یا گرم خانه نان چیست ؟
-
نقش مکمل پمپ در بدنسازی
-
جدیدترین رنگ های کابینت آشپزخانه
-
تمیز کردن ظروف مسی با چند ترفند ساده
-
تفاوت پذیرایی در مراسم مختلف چگونه است؟
-
شیرینی های پرطرفدار ایرانی